تخم شربتی


امتیاز 0.0 از 5 - تعداد 0 رای ثبت شده است.

28000 تومان

طبع تخم شربتی گرم است یا سرد باید گفت که طبع تخم شربتی گرم و تر است و مصرف آن برای افرادی که مزاج سرد و خشک (سوداوی) دارند مفید است. مصرف تخم شربتی برای کسانیکه طبع گرم و تر (دموی) دارند مضر است زیرا طبع تخم شربتی نیز به خودی خود گرم و تر است‌

 



  تخم شربتی به علت داشتن ترکیبات لعاب‌دار به‌صورت محلول در آب (شربت) استفاده می‌شود. لعاب این دانه‌ها پس از جذب آب به صورت ژله‌ای درمی‌آید که می‌تواند برای رفع عطش مورد استفاده قرار گیرد. ‍

مشخص شده که تخم شربتی حاوی یکسری ترکیبات پلی فنولی و آنتی اکسیدانی مانند آنتوسیانین‌ها و بتاسیسترول است. همچنین طبق برخی تحقیقات پیشگیری از دیابت نوع دو ، سرطان و خاصیت ضد باکتریایی برای این گیاه گزارش شده‌است.

خوردن تخم شربتی در آب یکی از بهترین روش‌ها برای کم کردن وزن میباشد. شربت تخم شربتی علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگهداشتن فشارخون و لاغر شدن بسیار موثر است. تخم شربتی در تسکین ورم معده یا دیگر ناراحتی‌های گوارشی موثر است. از روغنی که با خرد کردن تخم‌های شربت به دست می‌آید، برای درمان عفونت‌هایی مانند زخم، بریدگی، عفونت مثانه،انواع عفونت پوست و… استفاده می‌شود. از تخم شربتی برای درمان ناراحتی‌های گوارشی مانند درد معده، نفخ، یبوست، سوءهاضمه و بی نظمی کارکرد روده‌ها استفاده می‌شود. این شربت، خلق و خوی فرد را بهتر می کند، همچنین خستگی مفرط ذهنی، تنش‌های عصبی، افسردگی، میگرن و مالیخولیا«کابوس های هنگام خواب» را نیز برطرف می‌کند. از آن جا که تاثیر ضد اسپاسمی دارد، سیاه سرفه را برطرف می‌کند. در کشور چین، از تخم شربتی برای درمان عفونت، درد معده، گزیدگی مار و حشرات و پایین آوردن دمای بدن استفاده می‌شود. این دانه‌های ریز سیاه رنگ می‌توانند میزان قند خون را تنظیم کنند؛ بنابراین شما را از خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در امان نگه می‌دارد. تخم شربتی با دفع مواد زائد بدن از طریق روده‌ها به عملکرد خوب آن‌ها کمک می‌کند. مصرف تخم شربتی در دوره شیردهی، سبب زیاد شدن شیر مادر می‌شود ولی در مصرف آن نباید زیاده روی شود

نظر بدهید


0 نظر برای تخم شربتی



ثبت نقد و بررسی


1 2 3 4 5


بالا